Zet je schrap voor een echte tranentrekker: Ontroerende parel op Netflix heeft al miljoenen harten gestolen

Entertainment
door VDS
zaterdag, 16 maart 2024 om 12:15
rescued by ruby netflix film
Er is geen grotere vreugde dan de liefde van een hond. Honden zijn trouw, speels en vol genegenheid. Het is zowel vermakelijk als ontroerend om deze band op het scherm te beleven.
Een film op Netflix die deze hartverwarmende ervaring biedt, is er een die je absoluut moet bekijken. Deze ontroerende film, met Scott Wolf in de hoofdrol, is gebaseerd op een echt gebeurd verhaal.
In Rescued by Ruby op Netflix heeft staatspolitieagent Dan (Grant Gustin) de droom om deel te worden van het K-9 Search & Rescue team, maar zijn pogingen blijken vruchteloos.
Ruby, een asielhond, verlangt intens naar een eigen thuis, maar de hoop lijkt verdwenen. Wanneer gezinnen haar proberen te adopteren, blijkt ze koppig en wordt ze steeds weer teruggebracht naar het asiel.
Wanneer Dan en Ruby echter bij elkaar gebracht worden door het lot, is het hun onvermoeibare verbondenheid die hen helpt hun zwaarste beproeving tot nu toe het hoofd te bieden. Wat deze film extra bijzonder maakt, is dat het gebaseerd is op een echt gebeurd verhaal.
Kijkers hebben alleen maar superlatieven voor de film. “Heel mooi. Mijn hond keek mee.”
“Hele mooie film, ik heb deze al 2 keer gezien”
“Prachtige film. Vandaag naar gekeken, met mijn Zoë-ke in mijn armen. Ik hou het nooit droog als er een hond aan te pas komt. De tranen liepen al als ze wegliep, en dan als ze onder de brug lag in de regen."