Aftellen naar gloednieuwe Spaanse thrillerserie op Netflix met oude bekende in hoofdrol: Ontdek er hier alles over

Entertainment
door RMO
dinsdag, 12 maart 2024 om 11:45
mano de hierro iron reign netflix serie
In slechts drie dagen, op 15 maart, zal er een nieuwe Spaanse serie te zien zijn op Netflix. Hier is wat we tot nu toe weten.
Iron Reign of Mano de hierro is gevestigd in de zeehaven van Barcelona, een plek waar bijna 6.000 containers met wereldwijde goederen dagelijks worden verwerkt. Deze containers kunnen in slechts een jaar tijd meer dan 30.000 kilo cocaïne verbergen.

Een uitermate winstgevend handeltje dreigt uit elkaar te vallen met gruwelijke gevolgen 

Vanwege deze omstandigheid is de havenstad een van Europa's grootste knooppunten in de winstgevende drugshandel. Joaquin Manchado, de eigenaar van de belangrijkste terminal in de haven, is zich hiervan zeer bewust.
Elke illegale import via de haven hangt af van zijn hulp en de medewerking van het psychologische netwerk dat hij heeft opgebouwd.
Een onverwachte ongeluk en het verlies van een grote partij cocaïne leiden tot een onverbiddelijke oorlog vol met moorden en vergeldingsacties.
De hoofdrol wordt vertolkt door een bekend gezicht. Fans van La casa de papel zullen zonder twijfel acteur Jamie Lorente herkennen, die in de Netflix-serie de rol van Daniel "Denver" Ramos speelde en ook Fernando "Nano" García Domínguez in de televisieserie Élite speelde.
Andere opmerkelijke namen in de cast zijn Eduard Fernández, Chino Darín en Sergi López.