Waargebeurde Spaanse misdaadthriller op Netflix die je niet kunt weerstaan: Duik in een wereld van lust en moord

Entertainment
door VDS
maandag, 11 maart 2024 om 11:55
cuerpo el llamas burning body netflix serie
Netflix heeft enkele ongelooflijk realistisch verfilmde series over waargebeurde verhalen in zijn aanbod. Een spaanse serie begint met de gruwelijke ontdekking van een verkoold lichaam.
'Burning Body,' is dan ook een heel verslavende miniserie op Netflix die kijker onmiddellijk in zijn greep houdt. Maar, wat maakt deze Spaanse misdaadthriller zo onweerstaanbaar?

In de wereld van El cuerpo en llamas staat verleiding, stomende passie en moord centraal

Stap binnen in de wereld van 'El cuerpo en llamas' of 'Burning Body,' waar mysterie en spanning hand in hand gaan. Dit is geen doorsnee avontuur. Het is een achtbaan van onverwachte wendingen en adrenaline.
De verkoolde resten van politieagent Pedro, gespeeld door de getalenteerde José Manuel Poga, worden gevonden in een uitgebrande auto aan de oevers van het Foix-stuwmeer in Barcelona.
Deze onthulling opent de deur naar een wereld van giftige relaties, bedrog, geweld en stomende affaires, waarbij Pedro en twee van zijn collega-politieagenten betrokken zijn.
Jorge Torregrossa leverde een meeslepende regie van het verhaal en de bekende gezichten van Úrsula Corberó en José Manuel Poga uit 'Casa de papel,' maakte van 'Burning Body' bij de lancering een instant Netflix-hit.
“Deze is goed!”, “De moeite waard!”, “Gezien, spannend, kende de hoofdrol actrice uit Casa De Papel”, “Waargebeurd. Wie van Spaanse series houdt, deze is echt wel de moeite!”, lezen we online.
Bereid je voor op een binge-waardige ervaring die je op het puntje van je stoel zal houden!