Gigantisch veel kijkers stemmen af op gloednieuwe film van topactrice Millie Bobby Brown op Netflix

Entertainment
door RMO
zondag, 10 maart 2024 om 18:45
damsel netflix film
Twee dagen geleden plaatste Netflix een nieuwe fantasiefilm online, waarin een heel bekende actrice de hoofdrol voor haar rekening neemt: Millie Bobby Brown.
In ‘Damsel’ van de Oscargenomineerde filmmaker Juan Carlos Fresnadillo betreedt Millie Bobby Brown een ander soort avontuur dan in Stranger Things of Enola Holmes.

Een sprookje waarin de prinses niet gered wordt door haar prins, integendeel

Als de vastberaden en moedige Elodie gooit Brown het traditionele idee van een sprookje over een andere boeg, in haar rol als prinses Elodie.
Het blijkt dat de familie van haar verloofde, een knappe prins, in plaats van een lang en gelukkig leven, iets duister in gedachten heeft, namelijk een offer aan een woeste, vuurspuwende draak.
Vergeet wat je hebt gehoord over sprookjes die beginnen met "Er was eens..." Deze jonkvrouw heeft alleen zichzelf om op te vertrouwen.
"Ze is een jonkvrouw die niet gered hoeft te worden," vertelde Brown aan Netflix. "Ze redt zichzelf op veel manieren. Het ondermijnt wat je verwacht: Je verwacht dat de prins zich omdraait en haar redt, en... nee. Wacht niet op de prins."
Kijkers zijn massaal al aan het kijken. Momenteel staat de film op nummer in de Netflix top 10. Enkele reacties: “Gisteravond gekeken, was een leuke film” of “Echt weer eens een mooie film”.
We lezen ook een aantal keer: "Ik was eigenlijk aangenaam verrast door deze film".