Gefascineerd door Bridgerton? Dit kostuumdrama op Netflix wil je zeker ook niet missen

Entertainment
door VDS
woensdag, 26 juni 2024 om 11:45
pride prejudice netflix film
Sommige films zijn briljant bestand tegen de tand des tijd, zoals Pride & Prejudice, die momenteel op Netflix te vinden is. Maar dit pareltje zal binnenkort verdwijnen.

Kijkers zijn betoverd door Pride & Prejudice

Kijkers blijven smullen van dit kostuumdrama: "2023 en ik kan nog steeds niet stoppen met het herhaaldelijk bekijken van deze film, keer op keer op keer. Ik ben er gek op!”, "Een film die met de jaren beter en beter wordt"
Voor diegenen die dit verhaal nog niet kennen, laten we het nog eens introduceren. Het verhaal is gebaseerd op de roman van Jane Austen over vijf zussen die door hun moeder worden opgevoed.
De zussen Jane (Rosamund Pike), Elizabeth (Keira Knightley), Mary (Talulah Riley), Kitty (Carey Mulligan) en Lydia Bennet (Jena Malone) wonen in het rustieke Engeland.
Hun leven wordt op zijn kop gezet als de rijke jonge Mr. Bingley (Simon Woods) en zijn beste vriend, Mr. Darcy (Matthew Macfadyen), hun buurt komen bezoeken.
De oudste zus Elizabeth is vlot van tong en geeft niet gemakkelijk toe aan de groeiende druk om te trouwen. En Mr. Darcy, die voor haar karakter valt, krijgt te horen van zijn omgeving dat Elisabeth beneden zijn stand is en geen goede match voor hem is.
Dit romantische kostuumdrama Pride & Prejudice zal beschikbaar blijven op Netflix tot 14 juli.