Waargebeurd verhaal op Netflix shockeert kijkers: "Griezeligste verhaal dat ik ooit heb gehoord!"

Entertainment
door VDS
zondag, 11 februari 2024 om 11:45
lover stalker killer netflix film
Netflix heeft nog maar net, sinds 9 februari, een gruwelijk waargebeurd verhaal online gezet. En de reacties laten niet op zich wachten. Wij stellen jullie graag deze documentaire voor: Lover, Stalker, Killer

Waargebeurd verhaal: Hoe online daten uitloopt op een regelrechte nachtmerrie 

Dave had net een langdurige relatie achter de rug en wilde graag zijn romantische leven weer oppakken, dus deed hij wat de meeste mensen doen: Hij probeerde online dating. Liz en Cari waren twee van zijn meest veelbelovende connecties.
Het had een kans moeten zijn voor deze hardwerkende, toegewijde vader op ongedwongen romantiek, maar het draaide uit op een verwrongen driehoeksverhouding, waardoor Dave en iedereen waar hij om gaf in gevaar kwamen.
Lover, Stalker, Killer is een documentaire van Curious Films (Running with the Devil) en regisseur Sam Hobkinson (Fear City: New York vs The Mafia) maakt gebruik van interviews met de betrokkenen.
Onder hen de politieagenten die de zaak oplosten - naast levendige heropvoeringen die de kijkers meenemen in de spanning en paranoia van Dave's vier jaar durende nachtmerrie.
Ook al staat Lover, Stalker, Killer nog maar één dag online de heftige reacties liegen er niet om. “OMG! Waargebeurd, ongelooflijke plot twist, mindf*ck, … een aanrader!” en “Inderdaad crazy!”, lezen we online.
Deze documentaire laat een diepe indruk achter bij kijkers: "Ik heb het vandaag gezien en ik ben nog steeds in shock! Waargebeurde verhalen zijn altijd beter dan fictie".
"Dit is absoluut een van de ronduit griezeligste verhalen die ik ooit in mijn leven heb gehoord. Toen ik de aflevering van 20/20 zag, had ik daarna moeite met slapen."