Twee dagen op Netflix: Gloednieuwe actiefilm met Eddy Murphy pakt direct eerste plaats in Netflix top 10

Entertainment
door VDS
vrijdag, 05 juli 2024 om 12:25
beverly hills cop axel f netflix film
Een film met Eddy Murphy is nog maar enkele dagen te bekijken en eist al de eerste plaats op in de Belgische Netflix top 10 en waarschijnlijk nog in tal van andere landen.
Eddy Murphy keert na bijna 30 jaar terug als Axel Foley, de snelsprekende politieman uit Detroit, voor een gloednieuwe zaak.

Een nieuw avontuur voor politieman Axel Foley of Eddy Murphy in Beverly Hills Cop: Axel F

In de aankomende Beverly Hills Cop: Axel F, stapt Murphy opnieuw in de rol van Foley, patrouilleert hij weer door Beverly Hills en werkt hij samen met oude en nieuwe kameraden.
Wanneer het leven van zijn dochter Jane (gespeeld door Taylour Paige) in gevaar komt, gaan Foley en Jane de uitdaging aan samen met een nieuwe partner (Gordon-Levitt) en oude vrienden Billy Rosewood (Judge Reinhold) en Taggart (John Ashton) om een samenzwering te ontrafelen.
Natuurlijk levert Foley de nodige irritatie en chaos op. En uiteraard zijn er enkele aanzienlijke veranderingen in het leven van Axel. Hij heeft nu bijvoorbeeld een dochter die in Beverly Hills woont.
"Hij is enorm veranderd door de aanpassingen in zijn leven en zijn relatie met zijn dochter Jane," zegt Eddy Murphy. "Dat vormt de emotionele connectie die nodig is voor deze films. Als Axel erbij betrokken wil blijven, dan moet hij er ook iets voor willen opofferen."