Dé nieuwkomers van deze week op Netflix België: Kijkers stemmen superkrachten en schurkachtige huisgenoten in top 10

Entertainment
door VDS
woensdag, 03 juli 2024 om 18:45
americas sweethearts dallas cowboys cheerleaders netflix serieders e2 00 35 21 18
Dit artikel focust zich op enkele nieuwkomers in de Belgische Netflix top 10. Van een serie over gewone mensen die plotseling superkrachten ontwikkelen tot hartverscheurende verhalen over huisgenoten met kwaadaardige intenties en een kijkje in het leven van de Dallas Cowboys Cheerleaders.
Hoewel heel verschillend van elkaar, hebben deze series één ding gemeen: ze hebben allemaal hun plek in de Netflix top 10 van België weten te bemachtigen.
Supacell: Seizoen 1, is terug te vinden op de derde plaats in de Belgische Netflix top 10. SUPACELL vertelt het verhaal van vijf alledaagse mensen die plotseling superkrachten ontwikkelen. Ondanks hun verschillen hebben ze één ding gemeen: ze zijn allemaal afkomstig uit Zuid-Londen en zijn van zwarte afkomst. Michael Lasaki, is degene die hen allen weet te verenigen om de vrouw waar hij van houdt te beschermen.
Op de vierde plaats staat Worst Roommate Ever: Season 2. Deze serie komt terug voor zijn tweede seizoen en belicht nogmaals de hartverscheurende verhalen van huisgenoten die veranderen in nachtmerries voor hun onwetende slachtoffers wanneer hun kwaadaardige en soms gewelddadige bedoelingen naar boven komen. De serie belicht zo de verborgen gevaren die op de loer kunnen liggen.
Met een zesde plaats is America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders: Seizoen 1 de laagst gerangschikte van de nieuwe shows. De serie volgt het team van 2023-24 Dallas Cowboys Cheerleaders vanaf de auditierondes en het trainingskamp tot het NFL-seizoen. De serie, die bestaat uit zeven afleveringen, voorziet kijkers van een onbelemmerde blik in het leven van dit emblematische team en franchise, waarbij de cheerleaders en coaches hun vastberadenheid, de druk en het drama onderling onthullen.