Staalharde actiethriller met Jason Statham en Robert De Niro verveelt nooit

Entertainment
door VDS
zaterdag, 15 juni 2024 om 11:45
killer elite netflix film
Op Netflix staan heel wat actiefilms, maar er zijn altijd enkele die je extra bijblijven. En zeker als Jason Statham de hoofdrol heeft samen met Robert De Niro.
Actie-entertainment van Statham en De Niro in Killer Elite
We hebben het over de spannende Killer Elite, een Brits-Australische actiefilm uit 2011 geregisseerd door Gary McKendry. Naast Statham en De Niro zie je ook onder meer Clive Owen aan het werk.
Een recensent omschrijft de film als volgt: “Killer Elite is een aardige actiethriller die er zichtbaar van geniet regelmatig volledig over de kop te gaan.”
“Soms zelfs letterlijk: een op een stoel vastgebonden Jason Statham die een achterwaartse salto bovenop zijn agressor doet, is gaaf, daar kan niemand omheen.”
Wanneer zijn mentor gevangen wordt genomen door een in ongenade gevallen Arabische sjeik, wordt een huurmoordenaar op rust opnieuw tot actie gedwongen.
Zijn missie: drie leden van de Britse elite Special Air Service doden die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn zoons.
"Ik ben normaal niet zo'n voorstander van zinloze Jason Statham-films, maar ik was aangenaam verrast door wat een solide en onderhoudende film dit was. Een van Jason Statham's meer innemende, plezierige en gedenkwaardige films, dat is zeker", schrijft een kijker online.