Netflix-abonnees dolenthousiast met topactiefilm met Mark Wahlberg en Garrett Hedlund: "Echt een goed filmke"

Entertainment
door RMO
vrijdag, 14 juni 2024 om 12:30
four brothers
Netflix heeft onlangs weer een wat oudere film toegevoegd aan zijn catalogus, die nog steeds geliefd is bij vele kijkers en die ze graag opnieuw willen bekijken.
Netflix-kijkers maken al plannen om deze film te bekijken of herbekijken, altijd een goed teken. “Echt een goed filmke."

Veel Netflix-kijkers zijn dolenthousiast en plannen om hem te herbekijken

“Dat is echt een goede film, ik ga hem opnieuw kijken”, "Ik heb deze film al verschillende keren bekeken. Elke keer als hij weer op Netflix staat, kijk ik hem weer...."
Het is de film 'Four Brothers', een Amerikaanse actiefilm uit 2005, geregisseerd door John Singleton. Er zijn diverse bekende acteurs te zien in de rol van de vier broers: Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin en Garrett Hedlund.
In het plot van 'Four Brothers' wordt de 62-jarige Evelyn Mercer tijdens het boodschappen doen in de lokale supermarkt vermoord tijdens een overval door twee gemaskerde en zwaarbewapende mannen.
Na de dood van Evelyn komen Bobby, Angel, Jack en Jeremiah Mercer voor het eerst in jaren samen in Detroit, de stad waar ze samen zijn opgegroeid.
Evelyn wijdde haar leven aan het helpen van kansarme jongeren; ze adopteerde deze vier jongens toen niemand anders interesse in hen had.
Ze werden zo haar kinderen en broers van elkaar. Hoewel het een moeilijke taak was, probeerde ze hen zo goed mogelijk op te voeden. Na haar dood komen de broers weer bij elkaar om wraak te nemen op de moordenaar van hun moeder.