Serie van Guy Ritchie en Netflix gelanceerd! Soldaat moet zich staande houden in de onderwereld van aristocratische adel

Entertainment
door RMO
vrijdag, 08 maart 2024 om 11:50
the gentlemen netflix serie
Netflix heeft op 7 maart een gloednieuwe serie van Guy Ritchie op de wereld losgelaten, een interessante uitbreiding op zijn gelijknamige film uit 2020.
Hoewel de personages in deze serie verschillen van de film, houdt The Gentlemen vast aan dezelfde stijl, maar dan aangevuld met wat nieuwe elementen.

Een soldaat komt terecht in de onderwereld van aristrocratische Britse adel

In "The Gentlemen" duiken kijkers in de schimmige onderwereld die zich verschuilt onder het geraffineerde oppervlak van de Britse adel - letterlijk, in een ondergronds schuilkelder.
Een Britse soldaat, Eddie, erft onverwacht het familiebezit - en een gigantisch wietimperium waarvan hij het bestaan niet wist - in de nieuwe Netflix-serie van Guy Ritchie.
Naarmate Eddie meer betrokken raakt bij deze nieuwe levensstijl, groeit zijn genegenheid ervoor. Maar zoals Ritchie het verwoordde, "is het juist die spanning tussen het adellijke en het oneerbare dat de serie zo vermakelijk maakt". Kan Eddie de onderwereld wel aan?
Theo James, bekend van The White Lotus, neemt de leiding in The Gentlemen als de hertog van Halstead, Eddie Horniman, een vervreemde zoon van een Engelse edelman die ondergedompeld wordt in de onderwereld.
Hij geraakt vooral verwikkeld in het industriële cannabisimperium van beroepsboef Bobby Glass (Ray Winstone) in het East End van Londen.
Kaya Scodelario, bekend van haar rol in Crawl, speelt Susie Glass, de moeiteloos modieuze en meedogenloze dochter van Bobby die verantwoordelijk is voor de objectieve operaties van de drugshandel.
Guy Ritchie vervult verschillende functies in dit actiedrama, waaronder bedenker, co-schrijver, uitvoerend producent en regisseur van de eerste twee afleveringen. In totaal zijn er 8 aflevering klaar om bekeken te worden.
Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!