Topbinger op Netflix: Wanneer het mysterieuze en gewelddadige verleden van een lerares haar inhaalt, leidt dat tot zeer spannende situaties

Entertainment
door VDS
donderdag, 07 maart 2024 om 18:45
who is erin carter netflix serie
Wanneer het verleden het heden inhaalt, komen in veel series allerlei mysteries opnieuw tot leven. Zo ook in de thrillerserie Who is Erin Carter?
Deze 7-delige miniserie raast als een trein, in elke aflevering zit actie, een geweldig plot en je bent benieuwd wat nog gaat volgen en hoe het verhaal zich zal ontplooien.

Het mysterieuze verleden van een invalleerkracht haalt haar in: Spanning en actie gegarandeerd!

Enkele personages werken je ook al snel op de zenuwen, waardoor je nog eens extra gaat meeleven met het hoofdpersonage Erin. En al je sympathie haar kant uit gaat.
Het verhaal: Soms leidt het vluchten voor je verleden je er weer naartoe. Zo gaat het ook met de Britse expat Erin Carter (Evin Ahmad, bekroond op het Internationale Filmfestival van Berlijn) na haar verhuizing naar Barcelona.
Erin is in Spanje aan de slag als invalleerkracht. Enkele jaren geleden vertrok ze nogal halsoverkop vanuit Engeland naar Barcelona met haar dochtertje.
De reden van haar vlucht wordt niet getoond aan de kijker, vandaar ook de toepasselijke titel: Who is Erin Carter?
Erin heeft ondertussen een nieuw leven opgebouwd en is blij met haar rustige leventje. Maar al snel in de serie loopt haar rustige leven in Spanje uit de hand en komt haar mysterieuze - en gewelddadige - verleden aan het licht.
De situatie ontspoort wanneer haar plaatselijke kruidenierswinkel wordt overvallen door gewapende mannen, begint Erin, een onopvallende invalleerkracht, de boel op stelten te zetten.
Who Is Erin Carter?, is een creatie van de tweevoudig BAFTA genomineerde Jack Lothian. De cast bestaat verder nog uit Ahmad (Snabba Cash), Sean Teale (Rosaline) en Denise Gough (Andor) in de hoofdrollen.