Sci-fi sensatie van topklasse verovert Netfix wereldwijd: "Met gemak de beste serie die ik in tijden heb gezien"

Entertainment
door RMO
woensdag, 03 april 2024 om 12:06
3 body problem netflix serie
3 Body Problem, de sciencefictionserie van David Benioff, D.B. Weiss en Alexander Woo, heeft de hoogste plaats ingenomen op de Engelstalige Netflix top 10 lijst van series wereldwijd.
Met 15,6 miljoen views was het de meest bekeken show van de week. Er zijn enorm veel mensen die dol zijn op deze serie, zo schrijft een kijker:
"Spannend, bloedstollend, emotioneel en geestverruimend. Geweldige karakterontwikkeling. Met gemak de beste serie die ik in tijden heb gezien.”

Bloedstollende scifi serie maakt kijkers verslaafd

Game of Thrones-sterren zoals John Bradley, Jonathan Pryce en Liam Cunningham zijn weer samen met Benioff en Weiss voor dit project.
Marvel's Benedict Wong en de talentvolle actrice uit Nieuw-Zeeland, Jess Hong, hebben ook rollen in deze sci-fi show.
In acht afleveringen van elk een uur wordt het dramatische gevolg getoond van een tragische beslissing die een jonge vrouw in 1960 in China heeft genomen. Deze beslissing heeft gevolgen die zich verspreiden door tijd en ruimte tot aan het heden.
Wanneer de wetten van de natuur beginnen te ontrafelen, werkt een hechte groep van briljante wetenschappers zij aan zij met een onconventionele detective om de grootste bedreiging ooit voor de mensheid het hoofd te bieden.
De verhaallijn vinden veel kijkers wel complex om te volgen: "De eerste twee afleveringen brak ik mijn hoofd, vanaf de 3e was ik verslaafd!"
"Deze serie was op sommige momenten echt angstaanjagend. Echt complexe wetenschap wordt uit de doeken gedaan. Ik wilde er meteen meer van toen ik het uit had. Seizoen 2 zou geweldig zijn. Ze hebben genoeg bronmateriaal."
Maar eenmaal verslaafd, klinkt de vraag naar meer seizoenen steeds luider: "Netflix laat dit Sci-Fi meesterwerk alsjeblieft de drie seizoenen krijgen die het verdient. Please!"