Vlucht even weg naar de magie van Kroatië met deze charmante en betoverende film op Netflix: "Het is echt een juweeltje"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 02 april 2024 om 11:45
faraway netflix film
Als je even toe bent aan een beetje zon, wat romantiek, maar niet te cheesy, dan heeft Netflix een pareltje voor jou. De charmante Netflix Original 'Faraway' weet te verrassen met een realistisch verhaal en een cast zo naturel, om verliefd op te worden.
Kijkers zijn laaiend enthousiast over deze fijne en mooie film: “Faraway! Effe weg van deze natte wereld. Komisch romantische film. Ik vond hem echt goed!”
"Het is echt een juweeltje tussen alle andere aanbiedingen van dezelfde stijl op Netflix. Het is geweldig als je iets anders ontdekt!"

Ontsnap even naar een zonnige, wondermooie plaats met een leuk verhaal met 'Faraway'

De Duitse romantische comedy Faraway lijkt nogal chaotisch in de eerste scènes, maar je ontdekt al snel dat het perfect het leven van hoofdpersonage Zeynep voorstelt, waardoor je sympathie onmiddellijk gewekt is, en ze je kan meevoeren op haar emotionele reis.
Zeynep Altin is aan het eind van haar Latijn. Ze is overwerkt en voelt zich ondergewaardeerd door haar man, puberende dochter en ouder wordende vader.
Ze is het beu om als meid van iedereen behandeld te worden. En de druppel die de emmer doet overlopen is wanneer de begrafenisondernemer haar geliefde overleden moeder een mannenpak heeft aangetrokken in plaats van haar lievelingsjurk.
Zeynep, ontvlucht halsoverkop München en maakt de oversteek naar het vakantiehuisje op het Kroatische eiland dat haar moeder jaren geleden stiekem heeft gekocht.
Daar hoopt ze in alle rust zichzelf terug te vinden. Maar zoals in elke comedy komen er heel wat onverwachte obstakels op haar weg.
Het huisje heeft de nodige liefde nodig, en bovendien blijkt dat de vorige eigenaar van het huisje, een ruige eilandbewoner genaamd Josip, nog steeds op hetzelfde stuk land woont. Beetje bij beetje ontdekt ze het leven op het eiland en zijn bewoners.
De cast bestaat onder meer uit: Naomi Krauss, Goran Bogdan en Adnan Maral