Ryan Gosling spat gewoon van het scherm: 3 spraakmakende rollen van deze Hollywood ster op Netflix

Entertainment
door VDS
dinsdag, 30 april 2024 om 12:00
the gray man netflix film
In dit artikel gaan we drie zeer verschillende films bespreken, met één gemeenschappelijke factor: de onweerstaanbare charme en veelzijdigheid van acteur Ryan Gosling. Iedere film, nu te bekijken op Netflix, belicht een ander aspect van Goslings acteertalent en laat zien hoe hij moeiteloos verschillende rollen vervult.

Ryan Gosling in topfilms die zijn veelzijdig talent goed in de verf zet

The Big Short: The Big Short is een Amerikaanse biografische misdaadkomedie-dramafilm over de aanloop naar de kredietcrisis van 2007, geregisseerd en geschreven door Adam McKay. De film heeft drie onafhankelijke waargebeurde verhaallijnen, die elk een bepaald aspect van de op handen zijnde crisis accentueren. In deze film speelt Ryan Gosling de rol van Jared Vennett. Vennett is een bedrijfsmedewerker van Deutsche Bank die fungeert als een soort verteller. Hij is één van de eersten die de aanstaande instorting van de Amerikaanse woningmarkt in 2008 voorspelt. Vennett weet enkele kleine investeerders ervan te overtuigen dat de markt zal instorten en dat dit een lucratieve mogelijkheid kan zijn om te speculeren tegen de banken die de woningmarkt hebben opgepompt met hun hebzucht en onverantwoordelijkheid. De film is een scherpe kritiek op Wall Street en de financiële sector.
Notebook: In deze hartverscheurende romantische film speelt Ryan Gosling de rol van Noah Calhoun, een jonge man die uit de arbeidersklasse komt. De film begint in een bejaardentehuis, waar een oudere man een liefdesverhaal voorleest aan een vrouw met dementie. Het verhaal gaat over Noah, die verliefd wordt op een rijke jonge vrouw genaamd Allie (gespeeld door Rachel McAdams) tijdens een zomerse romantische affaire in het zuiden van de Verenigde Staten in de jaren 40. Ondanks hun verschillende sociale achtergronden proberen ze de strijd aan te gaan om bij elkaar te blijven tegen de wensen van Allies ouders en de maatschappelijke verwachtingen.
The Gray Man: The Gray Man is CIA-agent Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Weggeplukt uit een federale gevangenis en gerekruteerd door zijn handler, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), was Gentry ooit een zeer bekwame, door het agentschap gesanctioneerde handelaar in de dood. Maar nu zijn de rollen omgedraaid en is Six het doelwit. Hij wordt over de hele wereld opgejaagd door Lloyd Hansen (Chris Evans), een voormalige collega van de CIA, die er alles voor over heeft om hem uit te schakelen. Agent Dani Miranda (Ana de Armas) steunt hem. Hij zal het nodig hebben.