Oscar-winnaar Denzel Washington keert terug in actievolle sequel op Netflix: “Steengoed”

Entertainment
door RMO
vrijdag, 29 maart 2024 om 12:10
equalizer 3 netflix film
Op Netflix staan veel actiefilms en series en sinds kort heeft Netflix daar ook nog een topfilm aan toegevoegd. Eentje die vorig jaar pas in de zalen draaide met topacteur Denzel Washington.
We hebben het over The Equalizer 3, een Amerikaanse actiefilm vol wraak en misdaad die in 2023 uitkwam, werd geregisseerd door Antoine Fuqua. Het is het vervolg op The Equalizer 2 uit 2018, een film die zijn oorsprong vindt in de gelijknamige tv-serie uit de jaren tachtig.

Denzel Washington pakt eigenhandig maffia aan, nadat hij juist begin te wennen aan rustig Italiaans plaatsje

Kijkers zijn meer dan entousiast om deze filmparel te kunnen bekijken: “Steengoed”, “Geweldig deze film”, “Keigoed was die”.
Denzel Washington, wiens eerdere samenwerking met Fuqua succesvol was, speelt wederom de hoofdrol. Washington keert terug als de onverschrokken Robert McCall in The Equalizer 3, klaar voor een nieuwe confrontatie.
Robert McCall begint een nieuw, rustig leven in een Zuid-Italiaans dorpje. Daar voelt hij zich thuis en maakt hij nieuwe vrienden.
Maar zodra hij ontdekt dat de Camorra zijn nieuwe vrienden onderdrukt en afperst, kan hij niet langer aan de zijlijn blijven staan. Hij besluit zijn vrienden te verdedigen en gaat de confrontatie aan.
In dit spannend vervolg wordt de Oscar-winnaar Denzel Washington vergezeld door Dakota Fanning, die de rol van Emma Collins speelt, Gaia Scodellaro als Aminah, en David Denman die de rol van Frank Conroy vertolkt in het verhaal.
Kijkers vinden het ook leuk om Dakota Flamming opnieuw te zien opduiken: “Leuk om haar weer eens in een film te zien. Wij vonden het de leukste film van de 3.”