Netflix onthult gloednieuwe trailer: Ontdek alles over het meest explosieve koninklijke interview

Entertainment
door VDS
dinsdag, 19 maart 2024 om 11:45
scoop netflix film
Netflix heeft de officiële trailer voor de film Scoop uitgebracht. Het verhaal draait om het spraakmakende BBC-interview met de Britse prins Andrew, gespeeld door Rufus Sewell.
In het interview wordt hij ondervraagd door Newsnight-reporter Emily Maitlis, gespeeld door Gillian Anderson. De film met een koninklijk thema komt binnenkort uit.

Wat de impact kan zijn van één interview!

Scoop, onder de regie van Emmy- en BAFTA-winnaar Philip Martin, biedt kijkers een exclusieve blik op hoe de grootste 'scoop' van het decennium tot stand kwam en welke uitdagingen het BBC-team moest overwinnen.
De film, gebaseerd op ware gebeurtenissen, toont het impactvolle verhaal achter het explosieve interview met Prins Andrew op BBC.
Bovendien schijnt Scoop licht op de onwrikbare journalistiek, geïnspireerd door Sam McAlister, die leidde tot dit verwoestende interview.
Het controversiële interview van Prins Andrew met 'BBC Newsnight' dat zich focuste op toenemende beschuldigingen van seksueel wangedrag en zijn banden met Jeffrey Epstein, wordt gedetailleerd weergegeven.
De film toont intensieve onderhandelingen van producer Sam McAlister met Buckingham Palace en het vastberaden werk van vrouwen die streden om dit exclusieve interview te kunnen krijgen.
Wat de prins zou vertellen en hoe groot de impact ervan was, had het team niet kunnen inschatten. Vanaf 5 april zal Scoop exculsief wereldwijd beschikbaar zijn op Netflix.