Flitsende misdaadserie op Netfilix is hit: Erfgenaam botst op de intrigerende geheimen van de onderwereld

Entertainment
door RMO
maandag, 18 maart 2024 om 11:45
the gentlemen netflix serie
De langverwachte nieuwe misdaadserie 'The Gentlemen' deed in maart zijn intrede op Netflix. Deze serie is een adaptatie van de gelijknamige film uit 2020, gemaakt door niemand minder dan Guy Richie.
Hoewel de cast volledig anders is en het nu in serievorm gepresenteerd wordt, is het succes er niet minder om. Onder de kijkers is 'The Gentlemen' ontzettend populair, zoals blijkt uit de constante stroom positieve beoordelingen online.
Opmerkingen zoals "Ik heb net 'The Gentlemen' afgerond, absoluut een van de beste films in lange tijd" en "Ik heb de hele serie gezien, het is fantastisch!" zijn geen uitzondering.

Toevallig erft Eddie een landgoed met een wel bijzondere winstgevende nevenactiviteit

Het centrale karakter in The Gentlemen is Eddie Horniman (vertolkt door Theo James), die plotseling het landgoed van zijn vader erft.
Wat Eddie echter niet weet, is dat dit landgoed deel uitmaakt van een groot cannabis imperium. Het landgoed trekt de aandacht van diverse schimmige figuren uit de Britse onderwereld, die allen een stukje van de taart willen.
Eddie staat voor de uitdaging zijn familie te beschermen tegen deze criminelen, en hij doet dit door hen te slim af te zijn in hun eigen spel. Maar naarmate hij dieper in deze wereld van criminaliteit belandt, begint hij deze nieuwe levensstijl zelfs te waarderen. De vraag is echter: zal hij overleven in dit gevaarlijke spel?
"Uitstekende serie. Giancarlo Esposito is zoals gewoonlijk weer flitsend. De hele cast, hoofd- en bijrollen, zijn uitzonderlijk. Guy Ritchie heeft het weer voor elkaar. The Gentleman-film is een van mijn favorieten. Deze serie is zo goed. Ik hoop dat er meer seizoenen komen."