Netflix-kijkers zijn ook met 4e seizoen dolenthousiast: "Ik hoop dat ze blijven doorgaan"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 02 juli 2024 om 18:45
new amsterdam
Netflix heeft diverse ziekenhuisseries in zijn aanbod. Meeleven met patiënten en personeel in een ziekenhuis heeft een grote aantrekkingskracht op mensen.
Onlangs is het langverwachte vierde seizoen van het populaire ziekenhuisdrama New Amsterdam toegevoegd aan het aanbod. Vanaf 1 juni kunnen abonnees van de streamingservice genieten van dit nieuwe seizoen.
Kijkers zijn dol op deze serie: "Ik ben dol op deze serie. Zelfs als het 5e seizoen is afgelopen, hoop ik dat ze doorgaan met meer seizoenen, en hopelijk met dezelfde cast. Alle scènes werden prachtig uitgevoerd."
"Goede serie. Pakt een aantal moeilijke kwesties aan. Voegt linkse en rechtse standpunten samen. Houdt de cast een spiegel voor (eigenlijk ons allemaal)."

4e seizoen van New Amsterdam op Netflix laat kijkers opnieuw smullen van Max Goodwin

Het verhaal blijft het leven en de carrière volgen van de eigenzinnige arts Max Goodwin (gespeeld door Ryan Eggold, ook bekend van The Blacklist). Hij wordt onverwacht benoemd tot hoofd van een van de oudste ziekenhuizen in New York.
Hij besluit radicale veranderingen door te voeren, wat niet onopgemerkt blijft. Het vierde seizoen start met een toenemend complexe relatie tussen Max en Helen (gespeeld door Freema Agyeman) en de introductie van een brandstichter in het ziekenhuis.
New Amsterdam is gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital, geschreven door Eric Manheimer en bewerkt voor televisie door David Schulner (bekend van Reverie). Fans kunnen zich alvast verheugen op een vijfde en tevens laatste seizoen dat momenteel in de maak is.