Netflix-kijkers genieten massaal van te gekke misdaadserie: "Ik heb elke seconde met plezier gekeken!"

Entertainment
door VDS
zaterdag, 06 juli 2024 om 11:45
the brothers sun netflix serie
Netflix heeft een ongelooflijk leuk misdaadverhaal in zijn bibliotheek. De reeks kwam begin dit jaar online, maar is zo de moeite dat we hem nog een keer voorstellen voor wie hem nog niet zag: The Brothers Sun.
Michelle Yeoh, die de hoofdrol vertolkt, ontvangt veel lof van het publiek voor haar indrukwekkende vertolking van de stoïcijns kalme, maar scherpzinnige moeder.
“Een geweldige serie, heb genoten en gelachen”, "Ik heb elke seconde met plezier gekeken! Seizoen 2 ASAP alsjeblieft..."
“Echt een vette en leuke serie. Heb nog 4 afleveringen te gaan, en het verhaal is goed! Aanrader!”

Het verhaal van The Brothers Sun

Wanneer de machtige Taiwanese triadeleider het slachtoffer wordt van een schietpartij door een onbekende moordenaar, reist zijn oudste zoon Charles "Chairleg" Sun (gespeeld door Justin Chien), een beruchte huurmoordenaar, naar Los Angeles.
Daar probeert hij zijn onconventionele moeder Eileen (gespeeld door Michelle Yeoh) en zijn totaal onwetende jongere broer Bruce (gespeeld door Sam Song Li) te beschermen tegen vijanden die op zijn familie jagen.
Terwijl de dodelijkste broederschappen in Taipei en een nieuw opkomende groep vechten om de leidersplek, proberen Charles, Bruce en hun moeder te overleven. Vooral de onwetendheid van Bruce en de scherpzinnigheid van zijn moeder leiden tot echt straffe situaties en gesprekken.
'The Brothers Sun', een levendige mix van actie, komedie en familiedrama, is een creatie van Brad Falchuk en Byron Wu.