Netflix heeft geweldig nieuws over topserie Ginny & Georgina

Entertainment
door VDS
dinsdag, 30 april 2024 om 18:45
ginny georgina netflix serie
Netflix heeft gisteren, 29 april, een tipje van de sluier opgelicht over een volgend seizoen van het immens populaire Ginny & Georgina.
In de laatste scène van het tweede seizoen zagen de kijkers hoe Georgia (Brianne Howey) achterin een politiewagen werd weggereden. Maar dat is natuurlijk niet het laatste dat je zal zien van de Miller-clan.
Want Ginny & Georgia komen terug voor nog twee seizoenen. Sterker nog, seizoen 3 wordt nu officieel opgenomen! Dit nieuws werd verspreid door Netflix, samen met de eerste beelden van de cast.

Wat te verwachten in seizoen 3 van Ginny & Georgina?

Bedenker en uitvoerend producent Sarah Lampert vertelt aan Tudum. "Het is altijd Ginny (Antonia Gentry) en Georgia tegen de wereld geweest, maar de wereld is nog nooit zo hard voor hen geweest als in seizoen 3.”
De arrestatie van Georgina is niet het einde vertelt Lampert aan Tudum: "het is pas voorbij als het voorbij is, We kunnen het niet in een mooie strik verpakken. Dat is niet het echte leven. Dat is zeker niet het leven van Georgia. Dat is het nooit geweest. Waarom zou het nu wel haar leven zijn?"
Lampert voegde er ook aan toe dat seizoen 3 "nieuwe hindernissen, nieuwe relaties en nieuwe uitdagingen" met zich mee zal brengen voor Ginny en Georgia "op een manier die we nog niet eerder in de serie hebben gezien."
Howey en Gentry zijn terug als het gecompliceerde moeder-dochter duo Ginny en Georgia. Favorieten die terugkeren zijn onder meer: Felix Mallard (Marcus), Sara Waisglass (Max), Diesel La Torraca (Austin), Jennifer Robertson (Ellen) en Scott Porter (burgemeester Paul Randolph).
Hieronder geven we jullie nog een overzicht van de meest opvallende momenten uit het tweede seizoen en de reactie van de cast op hun eigen prestaties.