Netflix-fans kunnen hun geluk niet op met nieuw seizoen: "Seizoen 3 was het beste"

Entertainment
door VDS
dinsdag, 26 maart 2024 om 13:45
entrevias netflix serie
Onlangs bracht Netflix het derde seizoen van de enorm geliefde Spaanse serie Entrevias uit, en de fans kunnen hun geluk niet op. Voor de derde opeenvolgende keer weet de show zijn publiek te bekoren.
We zien José Coronado terug in zijn rol als Tirso in 'Entrevias', waarin hij een gepensioneerde oorlogsveteraan en verkoper van ijzerwaren speelt. In het eerste deel ontmoet hij zijn rebelse kleindochter Irene, van Vietnamese afkomst.

Misdaadserie waarin een man zijn opstandige kleindochter wil veilig houden en José Coronado de pannen van het dak speelt!

En in het eerste seizoen moet hij het opnemen tegen criminelen. Om iedereen veilig te houden sluit hij ook een band met een corrupte politieagent Ezequiel.
De spanning bleef hangen na het tweede seizoen dat eindigde met een schijnbaar gelukkige familie, terwijl er nog belangrijke vraagstukken onopgelost waren, waardoor een derde seizoen noodzakelijk werd.
Het publiek is nieuwsgierig naar het vervolg voor het criminele karakter Ezequiel, gespeeld door Luis Zahera. Daarnaast duikt de ex-vrouw van Tirso op, wat een rijke bron van mogelijke plotwendingen belooft te zijn.
In het derde en nieuwste seizoen van 'Entrevias' wacht ons een grote verandering. Een centraal personage zal het verhaal verlaten en er zal ook een nieuw gezicht worden geïntroduceerd.
Dit nieuwe gezicht wordt vertolkt door actrice Michelle Calvó die de rol van een oude vriendin van Ezequiel op zich neemt en het nodige tumult zal veroorzaken.
En opnieuw zijn kijkers razend enthousiast over de misdaadserie met opmerkingen als "Echt genieten van het nieuwe seizoen", "Ik hou van deze serie, alles met Jose Coronado is een hit!", "Seizoen 3 was het beste, omg!".