Netflix-kijkers houden het niet droog bij prachtfilm met Oscar-winnaar Denzel Washington: "Ik kon niet stoppen met huilen"

Entertainment
door RMO
maandag, 25 maart 2024 om 20:15
man on fire netflix film
Man on Fire is een pakkende film op Netflix waarin een klein meisje ontvoerd wordt en haar beveiligingsagent begeeft zich op een wraakzuchtige missie.
Het is een film uit 2004, geregisseerd door Tony Scott, en is een nieuwe versie van een film met dezelfde naam uit 1987.

Denzel Washington als brede bodyguard van klein fijn meisje: Hun chemie, zo aangrijpend

In Mexico-Stad, een plaats bekend om het hoge aantal ontvoeringen, wordt de voormalige CIA-agent Creasy overgehaald door zijn vriend Paul Rayburn om de lijfwacht te worden van een 10-jarig meisje, Pita.
Ondanks het feit dat hij niet goed in zijn vel zit, neemt de voormalige agent tegenstribbelend de baan aan en laat hij zich door niets tegenhouden wanneer het meisje wordt ontvoerd.
Man on Fire heeft met een Oscar-winnaar als Denzel Washington die de rol van John W. Creasy op zich neemt en Dakota Fanning die het 10-jarige meisje Pita Ramos speelt, een film vol actie en spanning.
Ook Marc Anthony en Christopher Walken zijn te zien in deze film, zij spelen respectievelijk de rollen van Samuel Ramos en Paul Rayburn.
Man on Fire heeft een indrukwekkende IMDb-score van 7,7. Een recensent merkt op: “De natuurlijke chemie tussen Washington en Fanning is een waar genot om naar te kijken. Dit deel van de film is emotioneel en soms vrij komisch, waarmee regisseur Scott een band schept tussen de personages en de kijker."
En de kijkers worden heel emotioneel bij deze film: "Dakota maakte me aan het huilen in deze film" of "Ik kon niet stoppen met huilen aan het einde van de film".