Misdaadserie over seriemoordenaar op Netflix blijft nog steeds kijkers aantrekken: “Het wordt steeds beter”

Entertainment
door VDS
maandag, 27 mei 2024 om 18:50
dexter netflix serie
Netflix heeft een scala aan documentairereeksen over echte seriemoordenaars, maar nu hebben ze heel wat abonnees blij gemaakt door de serie van de meest geprezen fictieve seriemoordenaar, Dexter Morgan, online te zetten.

'Dexter' blijft kijkers boeien zowel zijn charmante als duistere kant 

"Een van mijn favorieten!", "Het is geweldig. Het wordt steeds beter!", "Het is fantastisch! De enige seriemoordenaar die je niet wilt laten pakken!", "Ik heb net seizoen 4 opnieuw bekeken en dat is verreweg het beste seizoen”, schrijven fans die Dexter al kennen.
8 seizoenen lang kan je de charmante maar duistere Dexter aan het werk zien. Dexter Morgan, gespeeld door Michael C. Hall, is een analist voor het Miami Metro Police Department die misdaden onderzoekt om moorden te reconstrueren.
's Nachts wordt hij een seriemoordenaar die zijn vreselijke drang om te doden gebruikt om wraak te nemen op criminelen die hun straf hebben weten te ontlopen.
Naast bestaande fans van Dexter, komen er nog steeds fans bij of gaan kijkers in op aanraden van anderen: "Ik ben ook net begonnen met kijken en vind het tot nu toe erg goed."
"Verslaafd. Net een paar maanden geleden begonnen. Dochter aanbevolen. Kijk er elke avond naar uit!", "Dexter is fantastisch!"