Blake Lively schittert in tijdloos liefdesverhaal nu op Netflix: "Al meerdere keren gezien, prachtige film!”

Entertainment
door VDS
maandag, 27 mei 2024 om 11:45
the age of adeline netflix film
Blake Lively speelt de hoofdrol in een romantisch historisch drama op Netflix dat het hart van het publiek heeft veroverd. 'The Age of Adaline' is een verhaal dat je blijft achtervolgen.
Deze hartverwarmende Amerikaanse romantische film uit 2015, met niet alleen Blake Lively maar ook Michiel Huisman en Harrison Ford, is vakkundig geregisseerd door Lee Toland Krieger.

The Age of Adaline, wanneer de tijd blijft stil staan

De film draait om Adaline Bowman, een rol van Blake Lively, die na een auto-ongeluk op haar 29e in coma raakt. Door een merkwaardige blikseminslag komt ze terug tot leven en stopt ze met verouderen.
Om haar vreemde geheim te beschermen, verandert ze regelmatig van woonplaats en identiteit, en belooft ze zichzelf nooit verliefd te worden.
Alles verandert wanneer ze Ellis Jones ontmoet, gespeeld door Michiel Huisman, die alles in het werk stelt om haar te veroveren. Ellis brengt haar per ongeluk in contact met een oude bekende.
Een bekende die haar geheim zou kunnen onthullen. Ondanks zijn leeftijd blijft de film een favoriet onder de kijkers, en velen kijken er meerdere keren naar.
“Zalige film”, “Zeer mooi, veel tranen gelaten. Ook al 2x gezien”, “Ook al meerdere keren gezien, prachtige film!”, “Ik heb hem ook al 3 keer gezien, heel mooi!”, “Zalige film”, lezen we online.