Spectaculaire culinaire aanbieding bij Albert Heijn: Krijg het tweede pak van 1,5 kilo gratis!

Shopping
door VDS
maandag, 27 mei 2024 om 19:45
albert heijn
Geniet jij ook zo van een heerlijk dampend bord Zeeuwse mosselen? Dan heeft de Albert Heijn iets onweerstaanbaars voor jou in de aanbieding!
Deze week is de mosselliefhebber de koning te rijk bij de supermarktketen. Van 27 mei tot en met 2 juni zorgen ze bij Albert Heijn namelijk voor een onvergetelijke culinaire verrassing: een 2e gratis actie op Fish Tales Zeeuwse Mosselen.

2e gratis actie bij Albert Heijn op pure, ziltige Zeeuwse mosselen

Waar hebben we het over wanneer we het hebben over de Fish Tales Zeeuwse mosselen? Deze overheerlijke zeevruchten komen rechtstreeks van Neeltje Jans in Zeeland. Hun expertise zorgt ervoor dat ons bord gevuld wordt met de meest sappige, zilte mosselen die je je maar kunt voorstellen.
Bovendien mag je bij deze mosselen het MSC-keurmerk verwachten, dat garandeert dat de vis afkomstig is van een visbestand dat niet overbevist wordt. Dit betekent dat door te kiezen voor deze mosselen, je niet alleen je eigen smaakpapillen pleziert, maar ook nog eens bijdraagt aan het voortbestaan van gezonde oceanen.
Een 'zeker Zeeuws' streekproduct staat voor een gegarandeerd traject van zaad tot mossel volledig in Zeeland. Dat heeft iets bijzonders, iets puurs, iets écht. Tot slot, wat de Fish Tales Zeeuwse mosselen nóg aantrekkelijker maakt, is dat je in enkele minuten een topgerecht op tafel kunt zetten.
Ben je inmiddels al aan het watertanden? Houd je dan vast! De prijs van deze actie is zo scherp als een mosselschelp: bij aankoop van een verpakking van maar liefst 1,5 kilo mosselen, krijg je er gewoon een tweede gratis bij.
Zo verlaat je Albert Heijn niet met één, maar twee flinke porties mosselen. En dat allemaal voor de onwaarschijnlijke prijs van slechts 9.99 euro.
Dus, laat die pannen maar alvast op het vuur staan en maak ruimte vrij in je koelkast; het mosselseizoen is in volle glorie aangebroken bij Albert Heijn. Trek eropuit en verwen jezelf en je huisgenoten met de unieke smaak van deze Zeeuwse lekkernij.