Miljoenen kijkers laten zich meeslepen door deze 3 apocalyptische hits op Netflix: Deze moeten op je kijklijst!

Entertainment
door VDS
zondag, 24 maart 2024 om 18:50
the society netflix serie
Wat zo geweldig is aan sciencefiction, is dat elke versie uniek is. Het genre heeft een enorme aantrekkingskracht dankzij de diversiteit: je hebt sci-fi drama's, sci-fi thrillers, sci-fi horror, enzovoort. Hieronder hebben we drie geweldige apocalyptische sci-fi titels op Netflix voor je op een rijtje gezet.
The Rain met 3 seizoenen: In deze intense Deense serie veroorzaakt een virus, overgebracht door een dodelijke regenval, een massale uitroeiing in Scandinavië. Zes jaar later komen broer en zus, Simone en Rasmus, uit hun schuilkelder en betreden ze een post-apocalyptische woestenij. Ze voegen zich bij een groep overlevenden en gaan samen op zoek naar veiligheid. Rasmus' bloed zou het antwoord kunnen zijn om het virus te vernietigen, maar onderzoekers zijn net zo vastberaden om hem in handen te krijgen.
Leave the World Behind, film: In deze spannende apocalyptische thriller huren Amanda (gespeeld door Julia Roberts) en haar echtgenoot Clay (gespeeld door Ethan Hawke) een luxe weekendverblijf voor hun gezin. Hun rust wordt ruw verstoord wanneer twee vreemdelingen, G.H. en zijn dochter Ruth, midden in de nacht verschijnen met berichten over een onheilspellende cyberaanval. Zij zoeken toevlucht in het huis dat zij beweren hun eigendom is. Terwijl de wereld om hen heen instort, moeten zij hun weg vinden.
The Society met 10 afleveringen: In deze fascinerende serie worden tieners op onverklaarbare wijze getransporteerd naar een replica van hun welvarende stadje in New England, zonder enige aanwijzing van waar hun ouders zijn. Terwijl ze proberen te begrijpen wat er aan de hand is en hoe ze weer thuis kunnen komen, moeten ze een manier vinden om samen te werken en bondgenootschappen aan te gaan als ze willen overleven.