Laat je verleiden door de magie van kerst: 3 betoverende must-watch kerstfilms op Netflix

Entertainment
door VDSzondag, 03 december 2023 om 11:45
falling for christmas netflix film
Ben je iemand die kerst volledig adoreert? Iemand die al in november zijn pijlen richt op de magie van kerstfilms? Netflix is dan je beste vriend met een verscheidenheid aan onweerstaanbare kerstfilms om in te verdwalen.
Hieronder bespreken we drie van de meest verslavende kerstfilms die je de kerstsfeer in één keer tot een hoger niveau tillen.
The Christmas Chronicles: Zelfs de dapperste zielen hebben geprobeerd (en gefaald) om de Kerstman te vangen. Maar in The Christmas Chronicles krijgen Kate en Teddy Pierce meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer een complot om de Kerstman (Kurt Russell) gevangen te nemen hen in een complot brengt met de Heilige Nick zelf. Samen proberen ze Kerstmis te redden voordat het te laat is. En als je nog meer wilt, kijk dan ook naar het vervolg: The Christmas Chronicles: Part 2, met Goldie Hawn als mevrouw Claus.
Falling For Christmas: Laten we even de tijd nemen om de Kerstman te bedanken voor de glorieuze terugkeer van Lindsay Lohan. In Falling For Christmas schittert Lohan als de flamboyante Sierra Belmont, een verwende erfgename met een Instagram-relatie die niet zo perfect is als het lijkt. Een ski-ongeval brengt haar echter in de armen van Jake Russell (Chord Overstreet) en toont aan dat er meer in het leven is dan louter een Fendi-tas. Bonus: Sierra's fantastische collectie van kersttruien.
Hollidate: Niet elke kerstfilm dient als een dosis zoetigheden en optimisme. Soms draait het allemaal om het overleven van de feestdagen als single. Holidate, starring Emma Roberts en Luke Bracey, vertelt het verhaal twee personen die elkaar goed gezelschap vinden. In het begin, vooral om de eenzame vragen van hun families te ontwijken. Maar naarmate hun band zich ontwikkelt en hun plan in duigen valt, beginnen ze te beseffen dat ze toch graag tijd met elkaar doorbrengen.