Intrigerend Duits mysterie betovert miljoenen kijkers en stijgt naar de top van Netflix

Entertainment
door RMO
zaterdag, 23 maart 2024 om 11:45
das signal the signal netflix serie
Netflix heeft een paar weken geleden een Duitse miniserie, The Signal, aan hun catalogus toegevoegd die erg populair is onder de kijkers.

Astronaut brengt mysterie mee naar de aarde en verdwijnt

Dit spannende mysteriedrama staat bovenaan de lijst van niet-Engelstalige series op Netflix met 6,9 miljoen kijksessies. The Signal of Das Signal behoort in 86 landen tot de top 10, waaronder ook Nederland en België. De serie bestaat uit vier afleveringen van een uur met een zeer verrassend einde.
Hoofdrolspeelster Paula, gespeeld door Peri Baumeister, keert terug naar de aarde na maanden in de ruimte te hebben doorgebracht. Ze staat op het punt om herenigd te worden met haar familie.
Echter, ze gedraagt zich vreemd, en de volgende dag crasht haar vliegtuig. Haar langverwachte thuiskomst verandert plots in een tragedie.
Haar man Sven, gespeeld door Florian David Fitz en dochter Charlie, vertolkt door Yuna Bennett) beginnen Paula's verdwijning te onderzoeken en komen geheimen tegen die een buitenaardse bedreiging voor de mensheid onthullen.
Deze Duitse mysterie-thriller is geregisseerd door Sebastian Hilger en Philipp Leinemann, met Peri Baumeister, co-schrijver Florian David Fitz en Yuna Bennett in de hoofdrollen.
Heb je deze serie al gekeken? Laat je dan zeker je feedback achter voor de andere kijkers!