Kijkers emotioneel aangeslagen door gloednieuwe serie: “Deed me in tranen uitbarsten"

Entertainment
door VDSzaterdag, 10 februari 2024 om 11:45
one day netflix serie
Twee dagen geleden onthulde Netflix een gloednieuwe serie die drama en romantiek laat samensmelten in een boeiend verhaal dat de toeschouwer onmiddellijk betovert.

Internationale bestseller wordt nu ook topserie op Netflix

'One Day' is geïnspireerd op de gelijknamige internationale bestseller van David Nicholls. Het verhaal is nu opgenomen in een Britse serie van 14 afleveringen.
‘One Day’ begint op 15 juli 1988, de avond waarop Emma Morley (Ambika Mod) en Dexter Mayhew (Leo Woodall) hun opleiding afronden. Ondanks dat hun studentenleven aan een einde komt, ontmoeten de twee elkaar voor het eerst die dag en nemen de volgende ochtend afscheid.                
Waar zullen ze zich bevinden op deze specifieke dag in het volgend jaar, en het jaar na dat, en elk volgend jaar? Elke aflevering zien we Dex en Em een jaar ouder worden op deze specifieke dag.
Ze ontwikkelen en veranderen, komen dichter bij elkaar en drijven uit elkaar. Ze ervaren zowel vreugde als liefdesverdriet.
Kijkers vallen massaal voor dit superromantisch verhaal. "Ik vond dit absoluut geweldig, een van mijn favorieten. Ik wilde niet dat het eindigde en moest ervan huilen."
Maar iedereen raadt aan om zakdoekjes bij de hand te hebben wanneer je het aandurft hem te bekijken. "Een geweldige serie, maar je hebt wel zakdoekjes nodig.” Iemand schrijft: "Het einde deed me in tranen uitbarsten".
"Absoluut ondersteboven van dit verhaal, een prachtig liefdesverhaal, de chemie tussen Emma en Dex was ongelooflijk, ook al was het einde onverwacht, het was triest en mooi, je hebt zeker zakdoekjes nodig."