Kijker in tranen bij finaal seizoen van topserie op Netflix: “Tot nu toe het beste seizoen”

Entertainment
door VDS
zaterdag, 08 juni 2024 om 12:45
sweet tooth netflix serie
Het derde en laatste seizoen van Sweet Tooth is sinds 6 juni te zien op Netflix. Deze serie heeft in de loop der jaren een gigantische fanbasis opgebouwd.

Waarover gaat seizoen 3 van Sweet Tooth?

Na het verslaan van generaal Abbot bij Pubba's Cabin, starten Gus (gespeeld door Christian Convery), Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) en Wendy (Naledi Murray) hun reis naar Alaska om naar Gus' moeder, Birdie (Amy Seimetz), te zoeken.
Birdie is bezig geweest om de mysterieuze oorsprong van de dodelijke Sick te ontrafelen. Op hun avontuur worden ze vergezeld door Dr. Singh (Adeel Akhtar), die mogelijk zijn eigen gevaarlijke theorieën heeft over Gus en zijn rol in het terugdraaien van het virus.
Ondertussen verschijnt er een nieuwe bedreiging, namelijk Helen Zhang (Rosalind Chao), haar dochter Rosie (Kelly Marie Tran) en de woeste Wolf Boys. Deze groep wil de geboorte van mensen opnieuw beginnen en zien in Gus de sleutel tot hun plannen.
Terwijl ze door gevaarlijk gebied trekken, vinden Gus en zijn vrienden een veilige haven in de Outpost in Alaska, waar ze een nieuwe groep karakters ontmoeten, onder wie Siana (Cara Gee) en haar hybride dochter Nuka (Ayazhan Dalabayeva).
Met de tijd die dringt om antwoorden te vinden, worden allianties op de proef gesteld en raken lotsbestemmingen verstrengeld. Dit alles leidt tot een spannende climax die het lot van de mensheid en hybriden zal bepalen.
Kijkers zijn helemaal in de ban van dit gloednieuwe seizoen: "Dit nieuwe en laatste seizoen van Sweet Tooth bracht me in tranen. Zo'n fenomenale serie en zo mooi geschreven. Staat zeker in mijn top drie van favoriete series ooit."
"Het is vreselijk dat dit tot nu toe het beste seizoen is geweest en dat het nu gaat eindigen."
"Vanmorgen tot 6 uur op gebleven om dit te kijken...Ik heb nog 2 afleveringen te gaan."