Johansson en Freeman schitteren als een winnend team in een verborgen filmparel op Netflix

Entertainment
door RMO
vrijdag, 03 mei 2024 om 19:05
lucy netflix film
Op Netflix staat een pareltje met een topcast dat al veel te lang verborgen is gebleven, dus tijd om hem nog eens aan jullie voor te stellen.
De film Lucy is een waar staaltje van sci fi en actie. Dat Scarlett Johansson en de getalenteerde Morgan Freeman de hoofdrollen op zich nemen, maar het uiterst merkwaardige verhaal bijna geloofwaardig.

Lucy kan haar hersenen ten volle benutten wat je als kijker aan het denken zet

Het verhaal van Lucy: Wat op het eerste oog een simpele taak leek, wordt al snel een nachtmerrie voor Lucy. Haar taak? Een geheimzinnig koffertje bezorgen bij meneer Jang.
Lucy, gespeeld door Scarlett Johansson, raakt echter onmiddellijk betrokken bij een angstige situatie waarin ze gevangen genomen wordt en transformeert tot een drugskoerier voor een nieuwe, krachtige synthetische drug.
Haar situatie verergert wanneer de zak die ze in haar maag draagt begint te lekken. Het gevolg? Lucy's lichaam ondergaat verbluffende veranderingen die haar geest in staat stellen haar volledige potentieel te benutten.
De voormalige gevangene verandert met haar nieuwe capaciteiten in een ongenadige krijger, vastberaden om wraak te nemen op haar ontvoerders.
Haar bondgenoot in deze vendetta is professor Norman, meesterlijk neergezet door Morgan Freeman, die beschouwd wordt als de voornaamste autoriteit op het gebied van de menselijke geest en de Franse politiechef Pierre Del Rio. Ze leveren haar onmisbare hulp in haar strijd.