Zoete Lidl-aanbieding: 70% op tweede fles!

Shopping
door RMO
vrijdag, 03 mei 2024 om 20:05
lidl
Wie heeft er zin in een zomer vol smaakexplosies en kleurrijke drankjes? Bent u het normale kraanwater, voorspelbare frisdranken of standaard limonades beu?
Geen zorgen! Een super voordelige deal bij uw favoriete supermarkt Lidl, zal uw drinkgewoontes deze zomer ongetwijfeld doen opfleuren!

Verkoelen in de zomer met deze zoete siroop van Lidl!

Lidl, de immer betrouwbare budgetsupermarkt bekend om zijn betaalbare maar nog steeds kwalitatieve etenswaren, biedt zijn klanten de gelegenheid om te profiteren van een geweldige aanbieding voor een onmisbaar zomeritem: vruchtensiroop.
Lidl heeft een fantastische 'Pick en Mix' actie voor vruchtensiroop georganiseerd, waardoor u een kleurrijk assortiment van deze heerlijke dorstlesser voor een schijntje kunt bemachtigen.
Een verfrissend en revitaliserend drankje voor de warme zomerdagen. Verlies jezelf in de verkoelende invloed van munt. Maar als je meer een zoetekauw bent, dan zal de aardbeiensiroop je betoveren met zijn nostalgisch armoa dat herinneringen oproept aan zonnige picknicks en luie zomerdagen. En laten we de cassis, met zijn diepe, zoete en lichtelijk zure smaak niet vergeten, een must voor elke fruitliefhebber!
Natuurlijk kan het worden verdund met water voor een snel en gemakkelijk drankje, maar het kan ook worden gebruikt om creatief te zijn met je culinaire creaties. Probeer het eens over een stapel versgebakken pannenkoeken te gieten voor een fruitige twist, of voeg een scheutje toe aan je favoriete cocktail voor een extra smaakdimensie.
Het kan zelfs dienen als basis voor heerlijke zelfgemaakte ijslolly's - een gegarandeerde hit bij zowel kinderen als volwassenen!
En nu het allerbelangrijkste, de prijs. Normaal kost één fles van 60 cl je €4.59. Maar met deze 'Pick en Mix' promotie koop je de tweede fles met maar liefst 70% korting. Dit betekent dat je nu twee flessen kunt halen voor slechts €5.97. Een onweerstaanbare deal!
Dus waar wacht je nog op? Ga deze zomer op een fruitige avontuur met Lidl's heerlijke 'Pick en Mix' vruchtensiroop actie. Ga zaterdag nog naar de dichtstbijzijnde Lidl, want dit is een weekend actie tot en met zaterdag 4 mei, en geniet van een zomer vol smaak!