Intense horrorfilm maakt Netflix-kijkers superenthousiast: "Vond het TOP, lekker ouderwetse horrorfilm"

Entertainment
door RMO
maandag, 06 mei 2024 om 12:15
barbarian netflix film
Duik in een nachtmerrie van spanning en angst met de horrorfilm 'Barbarian', momenteel te streamen op Netflix. Meer nog deze film staat momenteel op nummer 1 in de Netflix top 10 in België.
Wat begint als een ongemakkelijke situatie, escaleert al snel in een aaneenschakeling van beangstigende gebeurtenissen. 'Barbarian' is een intense, schokkende thriller die kijkers aan de rand van hun stoel houdt, terwijl de geheimen langzaam worden onthuld.

Een huis dat huiveringwekkende geheimen verborgen houdt in Barbarian op Netflix

Bij haar aankomst in een huurwoning in de verwaarloosde wijk Brightmoor in Detroit, de avond voor een sollicitatiegesprek, ontdekt Tess Marshall dat het huis al bezet is door een man genaamd Keith Toshko omdat er een dubbele boeking is gemaakt.
Hoewel ze in eerste instantie niet zo op haar gemak is bij Keith, komt ze langzaam bij en besluit ze de nacht daar door te brengen terwijl Keith op de bank slaapt. Haar angst groeit als ze midden in de nacht ontdekt dat de deur van haar slaapkamer open is.
Dit is slechts het begin van een angstaanjagende thriller vol bizarre gebeurtenissen die langzaam maar zeker hun geheimen onthullen op een zeer intense manier die de kijker regelmatig doet schrikken.
"Slim, donker humoristisch en bovenal eng, Barbarian biedt een ijzingwekkende en consequent onvoorspelbare thrill ride voor horrorfans”, schrijft een recensent over Barbarian.
Kijkers kunnen niet anders dan toegeven dat het een wel heel spannende en intrigerende film is. “Lang geleden nog eens zo'n spannende film gezien.”
“Ik vond die geweldig', die switch is briljant… Zo onverwacht.”
“Net klaar met kijken. Vond ‘m TOP! Lekker ouderwetse horrorfilm.”
De film "Barbarian" is een productie van 20th Century Studios en New Regency, met in de hoofdrollen Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler en Jaymes Butler. De regie en het scenario zijn in handen van Zach Cregger.