Hart van Netflix-kijkers breekt bij het zien van Sandra Bullock in deze aangrijpende dramafilm: “Ik huil gewoon zo hard terwijl ik dit zie”

Entertainment
door VDS
zaterdag, 30 maart 2024 om 18:45
unforgivable netflix film
Naast de wereldwijde hit Bird Box staat er nog een parel met Sandra Bullock op Netflix. Dit keer moet ze op een heel andere manier trachten te overleven.
Sandra Bullock vertolkt in The Unforgivable de rol van Ruth, een vrouw die vrijkomt uit de gevangenis na het uitzitten van haar straf voor een gewelddadig misdrijf. Ze worstelt om haar weg terug te vinden in een samenleving die haar verleden niet wil vergeven.
Haar enige kans op bevrijding is het vinden van haar vervreemde jongere zus, die ze moest achterlaten toen ze werd gearresteerd.
Naast de hoofdrol in de film, die is gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven uit 2009, produceerde Bullock ook mee deze dramafilm.
Tijdens een gesprek met Netflix, onthulde de actrice haar fascinatie voor true crime verhalen: “Ik ben geobsedeerd door elke serie over true crime op tv”, vertelde de actrice aan Netflix. “Ik ben geobsedeerd door de psyche daarvan: Wat maakt dat iemand knapt? En de rest van het land ook. Dat element van The Unforgivable intrigeerde me echt.”
Bullock voegde eraan toe: “Ik ben constant op zoek naar een project dat de aandacht grijpt, toegankelijk is en het publiek een ervaring biedt. Het is het verzamelen van de puzzelstukjes om het geheel uit te leggen dat ik zo leuk vind."
Netflix-kijkers van The Unforgivable zien dat Sandra Bullock zich helemaal inleeft in haar rol, een kant van haar die we nog niet gezien hebben: "Sandra lijkt niet eens op Sandra. Ze ziet eruit als het personage dat ze uitbeeldt. Ik kan nu al zien dat ze hier alles voor over heeft gehad."
De actrice spreekt ook de harten van de kijkers rechtstreeks aan: "De scène waarin ze zei "ze was pas vijf", mijn hart brak. Dit is een ongelooflijke film die ik niet uit mijn hoofd krijg."
"Ik huil gewoon zo hard terwijl ik dit zie. Ik hou van mijn jongere zus en als ik Ruth was, zou ik hetzelfde doen om haar te beschermen."