Deze 3-delige set van Lidl wil iedereen in huis halen: Nu met 30 procent korting, mis het niet!

Shopping
door VDS
zaterdag, 30 maart 2024 om 19:45
lidl
Elke tuinliefhebber zal het ermee eens zijn dat er niets fijners is dan buiten zitten op een mooie lente of zomerse dag. Nu biedt Lidl een prachtige online deal aan waar je niet omheen kunt.
Zo heeft Lidl op haar webshop een elegante, 3-delige wicker balkonset staan. Deze set, die niet alleen stijlvol maar ook functioneel is, biedt geweldig comfort en is ideaal voor je balkon, terras of tuin.
Met zijn weelderige en onderhoudsvriendelijke wicker met rotanlook, is deze balkonset een elegante toevoeging aan elke buitenruimte. Het elastische vlechtwerk biedt verrassend veel zitcomfort, waardoor je uren kunt ontspannen met een boek, een drankje of gewoon genieten van het mooie weer.
De set bestaat uit twee stoelen en een tafel, allemaal weer- en UV-bestendig. Dit betekent dat de set zijn kwaliteit en aantrekkingskracht in alle weersomstandigheden behoudt. Bovendien heeft de tafel een hoogwaardige glasplaat die een extra vleugje klasse toevoegt en gemakkelijk schoon te houden is.
Een bijkomend voordeel is de praktische opbergmogelijkheid van deze set. De rugleuning van de stoel kan ingeklapt worden en zodoende kan je de stoelen mooi onder de tafel plaatsen, zodat het geheel een minimum aan plaats inneemt, wanneer je het niet gebruikt. Zeker een troef voor mensen die de set op een balkon of klein terras gebruiken.
Daarnaast zijn de rug- en zitkussens inbegrepen, die tevens zorgen voor extra comfort. Het fijnste hieraan? De kussenbekleding is afneembaar, zodat je deze gemakkelijk kunt wassen als er eens iets op gemorst wordt.
De montage van deze set is verbazingwekkend eenvoudig. De voeten zijn ook uitgerust met vloervriendelijke beschermdoppen om je vloer te beschermen tegen krassen en slijtage.
Stijlvol, comfortabel en duurzaam, deze 3-delige wicker balkonset is een absolute winnaar, vooral met de huidige deal bij Lidl. Je kunt nu profiteren van een fikse 30% korting en deze set voor slechts 159 euro (Incl. BTW, excl. leverkosten) aankopen. Wees er snel bij, want zo'n scherpe deal blijft zelden lang beschikbaar!