Trakteer jezelf op 3 duistere, spannende en huiveringwekkende top series op Netflix: Mysterie series die je op het puntje van je stoel houden

Entertainment
door VDS
zaterdag, 30 maart 2024 om 11:45
the haunting of bly manor netflix serie1r2 1 1
Vind je het leuk om jezelf onder te dompelen in een spannend mysterie? Wil je mee op onderzoek naar raadselachtige verdwijningen, onopgeloste moordzaken en geheime familieaangelegenheden? Dan is deze drie boeiende titels zeker iets voor jou.
The Haunting of Bly Manor: Deze 9-delige series zal niet snel verdwijnen uit je gedachten. Flora Wingrave (Amelie Bea Smith) en haar broer Miles (Benjamin Evan Ainsworth) verhuizen naar het zomerhuis van de familie, Bly Manor, na de dood van hun ouders. Ze worden vergezeld door hun tuinman Jamie (Amelia Eve), kok Owen (Rahul Kohli) en huishoudster Hannah (T'Nia Miller). Hun oom Henry (Henry Thomas) neemt een Amerikaanse au pair, Dani, in dienst om voor hen te zorgen. Maar kort na haar aankomst, ontdekt ze de gruwelijke geheimen van het huis en begrijpt ze dat ze de kinderen ten koste van alles moet beschermen.
High Seas of Alta mar: Deze Spaanse serie toont een reeks mysterieuze sterfgevallen aan boord van een luxe cruiseschip dat in de jaren '40 van Spanje naar Brazilië vaart. Trapped in het midden van de oceaan, niemand aan boord voelt zich veilig. Passagiers en zussen Eva (Ivana Baquero) en Carolina Villanueva (Alejandra Onieva) beginnen de moorden te onderzoeken maar onthullen personlijke familiegeheimen. Spannende plotlijnen, goed ontwikkelde personages en veel drama maakt High Seas een avontuur dat je niet wilt missen.
The Sinner: In deze politie-dramaserie, speelt Bill Pullman rechercheur Harry Ambrose die in elk van de vier seizoenen een andere grove misdaad onderzoekt. In het eerste seizoen, dat is gebaseerd op de roman van Petra Hammesfahr, speelt Jessica Biel de rol van Cora Tannetti. Ze is een goedhartige vrouw en moeder die zonder aanwijsbare reden een man vermoordt tijdens een familie-uitje. Maar Ambrose vermoedt correct dat de moord niet zo willekeurig is als het lijkt.