Nu al een buzz! Kijkers maken massaal afspraken om gezellig deze gloednieuwe film te bekijken op Netflix

Entertainment
door VDS
vrijdag, 15 maart 2024 om 11:45
irish wish netflix film
Op Netflix is er nu een nieuwe romantische film beschikbaar om jezelf te verwennen. De titel "Wees voorzichtig met wat je wenst" vat het hele verhaal van de film samen.
Voor degenen die meer willen weten, lees verder... Irish Wish, met Lindsay Lohan in de hoofdrol, is de nieuwste aanwinst van Netflix.

Over Irish Wish met Lindsay Lohan: Liefde kan je niet ... wensen!

Irish Wish vertelt het verhaal van de terughoudende boekeditor Maddie Kelly (vertolkt door Lindsay Lohan) en haar bovennatuurlijke, romantische queeste vol zelfontdekking.
Maddie besluit haar gevoelens te onderdrukken en dapper het bruidsmeisje te zijn op de Ierse bruiloft van haar grote crush en beste vriendin.
Echter, op de vooravond van het huwelijk, doet Maddie een spontane wens voor ware liefde, waardoor ze in een alternatieve realiteit belandt. Een onverwachte ontmoeting doet haar beseffen dat je voorzichtig moet zijn met wat je verlangt.
Haar droom lijkt te worden vervuld, maar Maddie realiseert zich al snel dat haar werkelijke soulmate heel iemand anders is.
Momenteel is er al gigantisch veel buzz online over deze film en kijkers maken massaal afspraken om deze film samen te gaan bekijken, dus neem wat apero's en nestel je gezellig in je zetel om weg te zwijmelen bij deze romantische, dromerige film die je alle stress zal doen vergeten.
De cast naast Lindsay Lohan bevat sterren zoals Ed Speleers (You, Downton Abbey), Alexander Vlahos (Outlander, Sanditon, Versailles), Jane Seymour (The Kominsky Method, Wedding Crashers), Elizabeth Tan (Emily in Paris, The Singapore Grip) en Ayesha Curry (About Last Night, A Black Lady Sketch Show).