Fans krijgen eindelijk finale te zien: Zenuwslopende laatste seizoen van misdaadserie nu beschikbaar op Netflix!

Entertainment
door RMO
zondag, 10 maart 2024 om 11:45
the blacklist netflix serie
Netflix is trots op haar collectie langlopende series. Recentelijk is er zelfs een tiende seizoen toegevoegd aan een zeer geliefde misdaadserie.
Eindelijk is het zenuwslopende laatste seizoen van de veelbekeken serie The Blacklist te streamen op Netflix vanaf begin maart.

James Spader in The Blacklist, toonbeeld van medewerking en toch topcrimineel

Dit betekent dat alle afleveringen van deze fanfavoriet nu te bekijken zijn op het streamingplatform. De serie is feilloos vormgegeven en wordt moeiteloos gedragen door James Spader, die de rol van Raymond Reddington speelt.
Als een voormalig officier van de Amerikaanse marine-inlichtingendienst, speelt hij met verve een van de meest opgejaagde crimineel.
Opmerkelijk genoeg, meldt hij zich op een dag vrijwillig bij de FBI, bewerend dat hij hen wil assisteren in het ontmantelen van de gevaarlijke terroristen en misdadigers die op zijn persoonlijke 'blacklist' staan.
Deze lijst bevat criminelen die veel gevaarlijker zijn dan iemand vermoedt, en die ongrijpbaar blijken voor zowel de FBI als de CIA, aangezien niemand ze kent behalve Red.
Toch stelt Red één voorwaarde, hij wil uitsluitend samenwerken met Elizabeth ‘Liz’ Keen, een groentje bij de FBI als pas afgestudeerde profiler. Hij houdt de reden hiervoor strik geheim, maar suggereert dat hij meer informatie heeft over Liz en haar echtgenoot, Tom Keen.
Je zult ook genieten van acteurs zoals Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Amir Arison, Hisham Tawfiq en Harry Lennix in de serie.