Fan van Theo James, The Gentlemen, dan moet je zeker ook deze actiethriller op Netflix bekijken!

Entertainment
door VDS
dinsdag, 14 mei 2024 om 11:45
how it ends netflix film
ls je een fan bent van films over potentiële wereldvernietiging, dan heb je op Netflix een aantal opties. Eén film die echt in het oog springt, is "How It Ends”.

Thriller met Theo James en Oscar-winnaar Forest Whitaker, houdt je geboeid

In deze apocalyptische actiethriller uit 2018 zie je onder meer Theo James (bekend van Divergent en The Gentlemen) en Oscar-winnaar Forest Whitaker aan het werk.
Het verhaal volgt Will (Theo James), een jonge advocaat, die na een onplezierige avond bij zijn aanstaande schoonouders teruggaat naar zijn hotelkamer.
Als hij probeert terug te reizen, realiseert hij zich dat er een plotselinge communicatiestoring is over heel Amerika en dat het luchtverkeer is stilgelegd.
Het is duidelijk dat een natuurramp de oorzaak is. Daarom besluit hij om met zijn aanstaande schoonvader (Forest Whitaker), een ervaren oud-militair, op een gevaarlijke reis richting het westen te vertrekken.
Onderweg worden ze geconfronteerd met diverse uitdagingen en zien ze de vernietigende impact van de ramp. Het is onzeker of ze ongeschonden hun bestemming zullen bereiken.