Ervaar het fonkelnieuw kosmisch avontuur van de makers van Game of Thrones op Netflix

Entertainment
door VDS
donderdag, 21 maart 2024 om 11:45
3 body problem netflix serie
Een splinternieuwe serie van de makers van Game of Thrones is nu te zien op Netflix. Deze sensationele zendtijd belooft een kosmisch avontuur door tijd en ruimte.
3 Body Problem is de serie, gebaseerd op het wereldberoemde boek van Cixin Liu. Game of Thrones makers David Benioff en D.B. Weiss hebben samen met Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood) opgetreden als ontwerpers, producenten en schrijvers van de serie.

Game of Thrones makers werken opnieuw samen voor dit kosmische avontuur op Netflix

In een vroeg stadium van hun creatieve proces spraken de drie makers, Benioff, Weiss en Woo, via Zoom met auteur Cixin Liu om zijn toestemming te krijgen voor het aanpassen van zijn werk. De schrijver gaf hen zijn zegen en stimuleerde hen zelfs om noodzakelijke wijzigingen in het verhaal door te voeren.
Wat betreft verschillen tussen de serie en het originele boek, zijn er aanpassingen doorgevoerd in de chronologie, personages zijn gewijzigd, er zijn uitbreidingen en toevoegingen gedaan, en het huidige verhaal speelt zich vooral af in Groot-Brittannië.
Game of Thrones-acteurs zoals John Bradley, Jonathan Pryce en Liam Cunningham werkten opnieuw samen met Benioff en Weiss op dit project.
Marvel's Benedict Wong en de talentvolle Nieuw-Zeelandse actrice Jess Hong zijn ook te zien in deze sci-fi serie.
In 8 afleveringen van telkens een uur wordt het dramatisch gevolg getoond van een tragische beslissing van een jonge dame in het China van 1960. Deze beslissing heeft gevolgen die zich verspreiden door tijd en ruimte tot in het heden.
Als de wetten van de natuur zich beginnen te ontrafelen, werkt een hechte groep van briljante wetenschappers samen met een onconventionele detective om de grootste bedreiging voor de mensheid ooit te weerstaan.