86,1 miljoen keer bekeken! Het sprookje blijft duren voor Millie Bobby Brown op Netflix: “Echte aanrader voor de mensen die hem nog niet gezien hebben!”

Entertainment
door RMO
woensdag, 20 maart 2024 om 18:45
damsel netflix film
Damsel, de actiefantasie met Millie Bobby Brown in de hoofdrol als een niet-zo-hulpeloze prinses, staat voor de tweede week op rij op nummer 1. Met 50,8 miljoen weergaven is Damsel daarmee de meest bekeken titel van de week. 
De film, die nu 86,1 miljoen keer bekeken is in slechts 10 dagen, steeg naar de hoogste positie in 87 landen en bereikt de top 10 in 93 landen deze week.

Brown speelt een niet-zo-hulpeloze prinses in Dansel op Netflix

Als de vastberaden en moedige Elodie, gespeeld door Brown, gooit ze het traditionele idee van een sprookje over een andere boeg, in haar rol als prinses Elodie.
Het blijkt dat de familie van haar verloofde, een knappe prins, in plaats van een lang en gelukkig leven, iets duister in gedachten heeft, namelijk een offer aan een woeste, vuurspuwende draak.
Vergeet wat je hebt gehoord over sprookjes die beginnen met "Er was eens..." Deze jonkvrouw heeft alleen zichzelf om op te vertrouwen vertelde Millie Bobby Brown over haar rol. Kijkers zijn helemaal in de ban van het verhaal en Millie.
“Van begin tot einde had de film mij mee. Lang geleden dat ik nog zo naar een film heb gekeken. Echte aanrader voor de mensen die hem nog niet gezien hebben!”
“Wauw wat een prachtige film en..wat een mooi zalig en krachtig sprookje”
“Ik vond hem zalig! Mijn vriend had er geen zin in en was de film begonnen met ongeïnteresseerd, op zijn telefoon te kijken. En naarmate de film vorderde, ging die telefoon snel weg en was hij gekluisterd aan het scherm.”