Emily Blunt en Chris Evans schitteren in het provocerend drama op Netflix, mis hem niet!

Entertainment
door VDS
zaterdag, 20 april 2024 om 18:45
pain hustlers netflix film
Wanneer de duistere kant van de farmaceutische industrie wordt blootgelegd is het voor veel kijkers toch even slikken. Netflix's 'Pain Hustlers' is een opmerkelijke serie, die vraagtekens stelt bij de moraliteit van de pijnstillersverkoop in deze business.
'Pain Hustlers' geeft een unieke inkijk in de uitdagingen, verleidingen en ethische dilemma's waarmee de ‘Pain Hustlers’, oftewel de geneesmiddelen verkopers, worden geconfronteerd.

'Pain Hustlers' op Netflix duikt diep in glamour en wanhoop in pharma industrie

Niet de minste namen hebben meegewerkt aan deze serie. Zo speelt Emily Blunt de rol van Liza Drake, een alleenstaande arbeidersmoeder die net haar baan is kwijtgeraakt en aan het einde van haar Latijn is.
Een toevallige ontmoeting met Pete Brenner, een rol voor Chris Evans, een vertegenwoordiger in de farmaceutische industrie, brengt haar op een economisch, maar ethisch dubieus pad.
Ze krijgt te maken met haar baas (Andy Garcia) die steeds meer door het lint gaat, de verslechterende medische toestand van haar dochter (Chloe Coleman) en een groeiend besef van de verwoesting die het bedrijf aanricht, dwingt Liza om haar keuzes onder de loep te nemen.
'Pain Hustlers' is niet alleen entertainment, maar legt de moraliteitskwesties bloot die broeien onder het decadente glamour-oppervlak van de farmaceutische industrie, waar winst vaak zwaarder lijkt te wegen dan het welzijn van patiënten.
De film werd geregisseerd door BAFTA-winnaar David Yates, geproduceerd door Lawrence Grey en heeft ook Catherine O'Hara, Jay Duplass en Brian d'Arcy James in de hoofdrollen. Let wel: eenmaal begonnen is het moeilijk om te stoppen, want de wereld van de farmaceutische industrie is verslavender dan je zou denken.