Spaanse romcom remake verovert Netflix-kijkers wereldwijd: "Waarschijnlijk de beste romcom die ik in tien jaar heb gezien"

Entertainment
door RMO
vrijdag, 19 april 2024 om 18:45
love devided netflix film
Sinds 12 april kunnen Netflix-abonnees genieten van een nieuwe romantische komedie. Deze Spaanse film steeg deze week wereldwijd naar de derde plek op de Top 10 ranglijst van niet-Engelstalige films.

Een aanvaring in een appartementsblok kan niet uitblijven in Love, Divided op Netflix

'Love, Divided' is een remake van de Franse romantische komedie 'Behind the Wall' uit 2015, met in deze versie Aitana in de hoofdrol. Aitana in de rol van Valentina, is een jonge pianiste die zich voorbereidt op een auditie.
Wanneer ze een appartement huurt komt ze al snel in aanvaring met Fernando Guallar's karakter, David, een spelletjesuitvinder die alleen in volledige stilte kan werken. Afgescheiden door slechts een flinterdunne muur horen ze alles wat de andere doet.
Een moeilijke situatie die natuurlijk op ieders zenuwen gaat werken. Zal het paar leren in harmonie leren leven? Zal er romantiek opbloeien door de muur heen?
De cast bestaat verder onder andere uit Natalia Rodríguez ('Isabel', 'Mía es la venganza'), Adam Jezierski ('Physics or Chemistry', 'Los Farad'), Paco Tous ('Money Heist', 'Paco's Men') en Miguel Ángel Muñoz ('100 Days With Tata', 'Un paso adelante').
Kijker laten online blijken dat ze deze romcom duidelijk kunnen smaken. "Het is een langzame zondagmiddagfilm..."
"Waarschijnlijk de beste romcom die ik in tien jaar heb gezien. Ik vind het geweldig hoe de film is gefilmd en geregisseerd. Ik ken geen Spaanse popmuziek, dus ik kende Aitana niet. In de laatste scènes vermoedde ik dat dit een popster was die haar eigen zang deed. Ik hou van haar stem."
"Het was een erg goede luchtige film. Genoten!!!"