In 4 dagen in Netflix top 10 in 92 landen! Kijkers zijn omver geblazen: "Een dikke 10. Ik raad het iedereen aan"

Entertainment
door VDS
vrijdag, 01 maart 2024 om 11:50
avatar the last airbender netflix serie
Het gaat hard voor de legendarische Avatar op Netflix. Kijkers over heel de wereld zijn wildenthousiast over deze versie van het verhaal die in serievorm momenteel op Netflix te bekijken is.

Avatar: The Last Airbender schiet als een speer uit zijn lanceerbasis 

Avatar: The Last Airbender is binnen vier dagen een instant hit geworden. De serie heeft bij zijn debuut de top van de Engelstalige serielijst bereikt. Met 21,2 miljoen views heeft de serie direct de top 10 in 92 landen bereikt. De langverwachte live-action film van de populaire animatieserie is dus meteen een succes op Netflix.
De epische Avatar: The Last Airbender is momenteel op Netflix te zien. Het verhaal volgt het avontuur van een jonge Avatar genaamd Aang. Zijn missie is om de vier elementen - Water, Aarde, Vuur en Lucht - in balans te brengen en een wereld te redden die op het punt staat vernietigd te worden door de agressieve Vuurnatie.
In het verleden heeft de Vuurnatie hard toegeslagen door de Luchtnomaden uit te roeien, wat de eerste stap is in hun wereldwijde verovering onder leiding van hun vuurmeesters.
Met de wereld op de rand van de afgrond, leek alle hoop op vrede verloren te zijn.
Echter, in deze donkere dagen is er hoop in de vorm van Aang (gespeeld door Gordon Cormier), een jonge luchtnomade en de laatste van zijn soort. Hij staat klaar om zijn doorgegeven rol als Avatar over te nemen.
De reacties van de kijkers zijn zeer positief. Ondanks enkele veranderingen in de verfilming, kunnen veel fans dit waarderen.
"Als echte fan van de anime tot en met legend of korra en de avatar films! Ik vind deze serie een echte doorbraak. De animatie en effecten zijn super! De kleine veranderingen in de verhaallijn maken het verhaal praktischer en beter!!! Ik heb deze serie al 3x gekeken."
"Het is erg goed. Ik houd van de veranderingen, het hield me nieuwsgierig. Probleem is dat mensen alles willen vergelijken met de animatie, je kunt een live action niet zo goed maken als een tekenfilm. Dingen moeten veranderen."
"GEWELDIGE SERIE. Het is een dikke 10. Ik raad het iedereen aan."