Deze twee nieuwkomers veroveren onmiddellijk Netflix top 10 van films

Entertainment
door RMO
donderdag, 09 mei 2024 om 11:45
barbarian netflix film
Het valt op dat twee nieuwkomers van verschillende genres de eerste twee plekken van de Belgische Netflix top 10 hebben ingenomen. We introduceren graag Honeymoonish, die op nummer 1 staat, gevolgd door de film Barbarian.
Honeymoonish is een komische romantische film vol verrassingen uit Koeweit. In deze film staan twee totaal tegenovergestelde personen aan het begin van een onvoorspelbare huwelijksreis. Het verhaal ontvouwt zich door een reeks hilarische misverstanden en onthullingen wanneer Noor, gespeeld door Nour AlGhandour, en Hamad, gespeeld door Mahmoud Boushahri, op huwelijksreis gaan met verborgen agenda's. De film belicht de complexiteit van de liefde, misinterpretatie van identiteiten en de mogelijkheid van een tweede kans, wat leidt tot een keten van onvoorspelbare gebeurtenissen.
Barbarian is een beroemde horrorfilm. Het verhaal draait om een jonge vrouw die een huis huurt terwijl ze in Detroit is voor een sollicitatie. Ze arriveert laat in de avond en komt erachter dat de woning ook aan een andere man is verhuurd. Ondanks haar intuïtie besluit ze in het huis te blijven, maar komt er al snel achter dat de aanwezigheid van een onverwachte medebewoner niet haar enige zorg hoeft te zijn.