Deens psychologische thriller neemt hartverscheurende wending en houdt Netflix-kijkers aan hun scherm gekleefd

Entertainment
door VDS
woensdag, 08 mei 2024 om 18:45
loving adults netflix film
Bij liefde en haat is de scheidslijn soms flinterdun, zoals te zien is in een boeiende Netflix-film waarin een stel worstelt met de onthulling van een affaire. Beide partners nemen drastische acties.
Het verhaal dat we volgen is dat van Loving Adults: een Deense psychologische thriller waarin alles een onverwachte wending neemt en niets is zoals het lijkt.
Deze Netflix-film heeft in de hoofdrollen de bekroonde Dar Salim (Black Crab, Borgen, Game of Thrones) en Sonja Ricther (Open Hearts, The Bridge, Department Q: The Keeper of Lost Causes).

Koppel reageert zeer extreem wanneer hun relatie op barsten staat in Loving Adults

De hoofdpersonages, Christian (Dar Salim) en Leonora (Sonja Richter), hebben een schijnbaar perfect leven samen met hun zoon, die na een lange ziekte weer gezond is.
Maar alles verandert wanneer Leonora haar man Christian betrapt met een jongere vrouw, de architect Xenia (Sus Wilkins). Dit doet Leonora beseffen dat Christian haar misschien wel kan verlaten.
Leonora neemt het heft in eigen handen en weigert de achtergelaten vrouw te zijn, koste wat kost. En dat heeft dramatische gevolgen.
Deze Deense film is gebaseerd op de roman Kærlighed for Voksne van Anna Ekberg. De thriller werd geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Barbara Rothenborg (White Sand, Een-twee-drie nu!, Sjit Happens).