Kijkers vallen massaal voor nieuwe dramaserie op Netflix: “Zo goed, Jeff Daniels is briljant!”

Entertainment
door VDS
zondag, 05 mei 2024 om 11:50
a man in full netflix serie
Netflix heeft sinds 2 mei een nieuwe serie beschikbaar gesteld voor zijn leden, genaamd 'A Man in Full'. Deze serie is gebaseerd op de New York Times bestseller van de inmiddels overleden auteur Tom Wolfe.
De serie volgt het leven van de opvallende vastgoedmagnaat Charlie Croker (Daniels). Zijn dreigende financiële crisis zorgt voor talloze politieke en zakelijke conflicten.

A Man in Full over gehaat en toch aanstekelijke vastgoedmagnaat, onmiddellijk nummer 3 in België

Deze serie wordt massaal bekeken en staat in België meteen op de derde plaats in de Netflix top 10 van series. "Nu aan het kijken en het is goed", "3 afleveringen bezig en ik geniet er echt van", "Uitstekend 10/10", zijn de enthousiaste reacties online.
De serie is het nieuwste drama van David E. Kelley, de creatieve geest achter bekende series als Big Little Lies, Anatomy of a Scandal en The Lincoln Lawyer. In de hoofdrollen zien we acteurs zoals Jeff Daniels, Diane Lane en Lucy Liu.
De serie laat zien hoe de vastgoed tycoon Charlie Croker, zijn imperium op het spel zet. Zijn arrogantie komt volledig tot uiting in flashbacks naar de dagen voor zijn dood.
Op zijn 60ste verjaardag toont hij zich zelfverzekerd en overmoedig, onder andere door Joyce (Lucy Liu), de beste vriendin van zijn ex-vrouw, aan te bieden om cosmetisch te laten behandelen en door bankier Raymond Peepgrass (Tom Pelphrey) te begroeten met een te strakke handshake om de achterkant van zijn kraag.
Dit voorval blijkt een voorbode te zijn van de slotscène, waarin Charlie's hand opnieuw de nek van Raymond vindt. Maar hoe leidt deze overmoed uiteindelijk tot zijn ondergang?
Jeff Daniels die tegelijk een afstotend, beledigend en toch aanstekelijk personage moet spelen krijgt lof: "Zo goed! Jeff Daniels is briljant!", "Van elk stukje genoten!".