David E. Kelley's nieuwste drama-extravaganza: Jeff Daniels, Diane Lane and Lucy Liu in een serie boordevol emoties

Entertainment
door RMO
maandag, 22 april 2024 om 13:45
a man in full netflix serie
Ontmoet de nieuwste dramaserie van David E. Kelley, boordevol emoties: A Man in Full. Kelley is bekend als de creatieve geest achter series als Big Little Lies, Anatomy of a Scandal en The Lincoln Lawyer.

Van bestseller naar serie: A Man in Full

A Man in Full is een bewerking van de New York Times bestseller van de overleden auteur Tom Wolfe. Het verhaal gaat over vastgoedmagnaat Charlie Croker (Daniels) uit Atlanta, wiens mogelijke financiële instorting politieke en zakelijke conflicten veroorzaakt. Hij gooit alles in de strijd om zijn imperium te beschermen tegen zij die misbruik willen maken van zijn situatie.
David E. Kelleys bewerking van A Man in Full heeft in de hoofdrollen Jeff Daniels, Diane Lane, en Lucy Liu. We stellen hun personages alvast even aan je voor:
Jeff Daniels vertolkt het personage Charlie Croker, een polariserende en krachtige vastgoedmagnaat die zijn imperium ten koste van alles wil behoeden voor een naderend faillissement. Charlie wordt gekenmerkt door zijn grove, onbeleefde en onstuitbare persoonlijkheid.
Diane Lane speelt Martha Croker, die uit de schaduw van haar ex-man treedt net als zijn vastgoedimperium begint in te storten. Maar wees gewaarschuwd, Martha's heropbouw dreigt zowel persoonlijk als financieel onrust te brengen. Een huwelijk van drie decennia laat immers sporen na.
Lucy Liu treedt op als Joyce Newman, de oprichter van een succesvol schoonheidsbedrijf, die worstelt met een gewetenscrisis die haar vriendschappen en zakelijke deals dreigt te ondermijnen.
Reserveer 2 mei 2024 alvast in je agenda voor de release van alle zes afleveringen van A Man in Full.