Hartverscheurend liefdesverhaal op Netflix dat niemand onberoerd laat: "De enige Netflix original die me aan het huilen kreeg"

Entertainment
door VDS
zondag, 21 april 2024 om 11:50
from scratch
Netflix zit boordevol unieke content, met sommige series die zonder twijfel een blijvende indruk achterlaten. Eén van deze series, dat je hart raakt met romantiek, zelfbewustzijn en culturele identiteitsvragen, is 'From Scratch'. Een meeslepend verhaal dat intrigeert van begin tot eind.
Wat betreft het genre is 'From Scratch' een mix tussen romantisch drama en culinaire ontdekkingsreis. De serie is geïnspireerd op de memoires van de actrice Tembi Locke, die de wereld rondreisde.

'From Scratch' is een meeslepende reis die zó fascinerend is

In de serie ontmoet de Amerikaanse Amy Lino, een Siciliaanse kok in Italië, wordt smoorverliefd en belandt in een intercultureel huwelijk met familiale uitdagingen. Hun liefde voor elkaar en hun passie voor koken maken de moeilijkheden de moeite waard.
Ieder personage in 'From Scratch' wordt karaktervol tot leven gebracht. De kijkers krijgen niet alleen een kijkje in de mooie Italiaanse landschappen, maar ook in de complexiteit van interculturele relaties en het omgaan met verlies en rouw.
De serie wordt op Netflix veel bekeken en er is veel waardering voor de authentieke weergave van de Siciliaanse cultuur en de sterke acteerprestaties van Zoe Saldana als Amy Wheeler en Eugenio Mastrandrea als haar echtgenoot Lino Ortolano.
Wat kijkers vooral aanspreekt, is hoe de serie zware thema's aansnijdt zonder in te boeten op de levensvreugde en passie die het verhaal drijven. De waardigheid waarmee de hoofdrolspelers omgaan met al de zware hindernissen in hun leven, dwingt respect af.
Een ding waarover alle kijkers het eens zijn: ‘zorg dat je tissues bij de hand hebt, want je kan je tranen niet bedwingen’.
"Het is geweldig! Briljante serie, maar je zult huilen", "De enige Netflix original die me aan het huilen kreeg", “Wees erop voorbereid dat dit je hart zal raken. Zo'n mooi verhaal!”, maken kijkers duidelijk.
"Normaal kan ik mijn tranen bedwingen, maar bij deze kon ik dat absoluut niet! Meerdere keren gehuild, maar zo'n mooi verhaal."